Скандальний російський співак Сергій Шнуров подав заяву в поліцію на продюсера Йосипа Пригожина через погрози.

Лідер гурту "Ленінград" Сергій Шнуров, якого церква недавно позбавила статусу святого, написав заяву в поліцію на музичного продюсера Йосипа Пригожина, чоловіка співачки Валерії. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на інформацію адвоката соліста "Ленінграду" Олексія Добриніна.

Конфлікт між Шнуровим і Пригожиним тягнеться ще з весни минулого "ковідного" року.

Почалося все з того, що Шнур висміяв продюсера за його скарги про падіння доходів через пандемію.

Після цього почався обмін образами, і в підсумку Пригожин сказав, що готовий дійти до рукоприкладства через критику на адресу своєї дружини Валерії.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

За словами адвоката Шнурова, конфлікт між продюсером і музикантом з формату колючих взаємних віршів перейшов у стадію погроз.

Адвокат зазначив, що продюсер відправляв Шнурову повідомлення з погрозами та нецензурною лексикою. Після цього музикант був змушений звернутися за допомогою і захистом в правоохоронні органи.

Висловлювання Йосипа Пригожина, вважає юрист, підпадають під ознаки складу злочину, передбаченого статтею "Загроза заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю". Санкція цієї статті передбачають покарання до 5 років позбавлення волі.

Адвокат додав, що в поліцію також подали "профілактичну" заяву, щоб "Пригожин не перейшов від погроз до дій, поки йде дослідча перевірка".

Ця заява зобов'язує поліцію повідомити Пригожину про неприпустимість протиправних дій.

Нагадаємо, церква позбавила соліста "Ленінграда" Сергія Шнурова статусу святого

Як повідомляв портал Знай.ua, Шнуров втер носа Валерії з Пригожиним

Також Знай.ua писав, Сергій Шнуров розповів про те, як він спілкується зі своїми дітьми і як проводить вільний час.