Російська естрадна співачка, акторка Крістіна Орбакайте є активною користувачкою соцмереж. Донька Алли Пугачової часто публікує красиві фото та відео в Instagram.

Цього разу 49-річна знаменитість поділилася з багатомільйонною аудиторією яскравою фотографією зі зйомок російської версії шоу-детектива "Маска", в якому зірки ховаються під загадковими образами. Так, Орбакайте вийшла на сцену в образі гламурної кішки, виконавши пісню "Відлига". У підписі до знімка артистка зізналася, що обговорення журі з приводу її фігури і припущення про те, що під маскою чоловік її дуже розсмішили.

"Я дуже рада, що моя кішка 🐈 з "Новорічної Маски" на ntvru не залишила байдужих! Обговорення журі моєї фігури, взагалі, сміховинні 🤣 і те, що це співає мужик - дуже смішно 😹 Тепер цей епізод завжди піднімає мені настрій!" - зазначила донька Пугачової.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Крістіна Орбакайте "помахала ручкою" просто на день народження чоловіка.

Як повідомляв портал Знай.иа, Орбакайте збентежила танцями чоловіка в трусах навколо неповнолітньої дочки: "Татко на висоті".

Також портал Знай.иа писав, що Крістіна Орбакайте привітала Примадонну з днем матері. Дочка Алли Пугачової назвала її найніжнішими словами.