Скандальний "Палац Путіна" виставили на продаж.

Про це передає "Сегодня", посилаючись на російський сервіс пошуку нерухомісті "ЦІАН".

Спочатку за 4-поверховий цегляний будинок 2015 року побудови загальною площею 17 691 кв.м з ділянкою на 678 соток просили 1 млрд рублів. При цьому в оголошенні сказано, що на території садиби розташована каплиця, тому що власнику такого будинку "потрібно частіше замолювати гріхи".

"Дворец Путина", источник: ЦИАН
"Дворец Путина", источник: ЦИАН

В описі палацу вказана "шикарна кімната для бруду", після якої через м'ясний цех можна вийти до аквадискотеки, помитися, а далі піти в театр і кальянну, де можна пити своє вино, а вранці піти на хокей.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Дворец Путина", источник: ЦИАН
"Дворец Путина", источник: ЦИАН

"Шикарна резиденція розташована на мисі Ідокопас, який знаходиться на березі Чорного моря в селищі Парасковіївка. Саме селище можна знайти на карті неподалік від курортного міста Геленджика. Палац суворо охороняється, але будь-який місцевий житель відразу зможе підказати цікавому туристу, як краще підібратися до комплексу, щоб більш ретельно його розглянути"– - йдеться в оголошенні.

"Дворец Путина", источник: ЦИАН
"Дворец Путина", источник: ЦИАН

При цьому автор оголошення уточнює, що будинок не для всіх. Тому опозиціонер Олексій Навальний може не дзвонити. Але через деякий час оголошення відредагували і останнє речення змінилося. Тепер стало написано - " Навального прохання не турбувати!". Також особняк різко виріс в ціні, замість 1 мільярда рублів тепер хочуть практично 92 мільярди рублів.

Садиба виставлена на продаж від імені приватного маклера Максима Григоряна з 9-річним стажем роботи.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Протести в Росії на підтримку Навального до Майдану не дотягнули-зійшлися на 2 тисячах

Як повідомляє портал «Знай.иа» Невзоров знайшов застосування палацу Путіна: "буде чудовий ПАНСІОНАТ для ВЕТЕРАНІВ АТО"

Також «Знай.иа " писав, що Протести в Росії на підтримку Навального: у Зеленського відреагували на дії путінського ОМОНу