Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість поділилася кумедним відео в Insta Stories , зроблене в соціальній мережі TikTok, де використала популярний фільтр.

На відео співачка стоїть в довгій помаранчевій сукні, між чотирма хлопцями в білих костюмах. В один момент чоловіки починають водити хоровод навколо знаменитості. Оскільки відеоролик був знятий зі спеціальним фільтром, то учасники перфомансу "розтягнулися" і створили химерні фігури своїми тілами. Могилевська не змогла стримати посмішку від отриманого результату.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

@nataliya_mogilevskaya

закружили в танце😅 @urhov_bogdan @dannydemehin

♬ оригинальный звук - 🐲ДРАКОН🐲

Нагадаємо, Наталія Могилевська розмістила свіжий пост в Інстаграмі, в якому повідомила про крутий розіграш. Артистка вирішила розіграти серед підписників ексклюзивну прикрасу з ювелірної колекції "Назви мене по імені".

"Мої дорогі, я рада презентувати ювелірну колекцію "Назви мене по імені" спільно з "Данилевич" і Новий мерч спільно з "Татуболка". У зв'язку з цією подією роблю розіграш", - написала співачка і розповіла про умови конкурсу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Maruv, Могильовська або Ребрик? Спокуслива бабка з шоу "Маска" заплутала українців

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розгнівана Могилевська накинулася на одруженого Дзідзьо: "згадав ,що не права"

Також «Знай.иа " писав, що Могилевська приготувала щедрий подарунок найвідданішому: "отримає ексклюзивне"