Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, 25 січня на своїй сторінці в Instagram повідомила численним шанувальникам сумну новину - у віці 81 року пішов з життя її тато, Олексій Йосипович Жмур.

Знаменитість важко переживає втрату найріднішого чоловіка, попросивши під трепетним прощальним відео частіше приходити до неї у снах. Так, артистка виставила зворушливе спільне фото з мамою Лідією Петрівною, сидячи на дивані і обіймаючись в затишній домашній обстановці.

Красуня зізналася, що кадр був узятий з її нового кліпу на пісню "Почуття", який Настя готувала для фанатів як подарунок до Дня святого Валентина 14 лютого. Втім, через трагічні події в її родині Каменських вирішила перенести прем'єру ролика на 29 січня, присвятивши композицію покійному татові. Виконавиця зізналася, що Олексій Йосипович з особливим трепетом чекав на відео, адже в ньому знялася мама Насті і його кохана дружина, а сама пісня оповідає про батьків, що видають щасливу доньку заміж.

"Це кадр зі зйомок відео на пісню "Почуття", яке я готувала для вас і хотіла зробити подарунок до Дня Закоханих.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Почуття" подобалася татові, він любив її слухати і дуже чекав на прем'єру. Подобалося, що в пісні розповідається про почуття дівчини, яка йде під вінець, про емоції батьків, які віддають свою доньку заміж. І мої батьки відчували себе найщасливішими людьми, коли виходила заміж я. але особливо тато чекав це відео, тому що в ньому знімалися мама. На жаль, Всесвіт розпорядився інакше і тато не встиг побачити прем'єру. Спочатку я хотіла все скасувати, але потім зрозуміла, що випуск цієї особливої пісні - це найкращий спосіб висловити всю мою любов і подяку йому.

Батьки з дитинства вчили мене , що любов - це головне почуття на Землі і їх трепетні, повні любові і пристрасті відносини довжиною в життя, тому краще підтвердження. Коли ще у вересні ми почали підготовку до відео "Почуття", я хотіла, щоб це відео стало подарунком всім, хто закоханий і любить. Всім, хто коли-небудь відчував це прекрасне почуття. Ця пісня є для мене якоюсь одою любові.

Я щаслива, що в нашій родині любов, близькість і вдячність завжди були на першому місці! І тому мені було так важливо, щоб пісня прозвучала напередодні дня Всіх Закоханих. Я сподіваюся, що вона надихне кожного цінувати щасливі моменти з коханими. Не втрачайте час, коли можете сказати «люблю» і «спасибі» тим, хто вам дійсно дорогий.

29.01"