Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на телеканалі "1+1" стартував культовий проект "Голос країни" 11 сезон, а разом з ним з'явилися і нові інтриги. Крісла зіркових тренерів цього року зайняли Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Олег Винник і Монатік, прикувавши до себе погляди тисяч українців.

На офіційному акаунті "Голосу" в Instagram не змогли не згадати українського співака Микиту Ломакіна, який теж прийшов спробувати свої сили. Хлопець на сліпих прослуховуваннях виконав культовий хіт Селін Діон "My Heart Will Go On", а Кароль, незважаючи на те, що зірки раніше виконували дуетом пісню "Дика вода", не впізнала Микиту. Тіна порівняла Ломакіна з Usher, залишившись в захваті від його виступу.

"Вже цієї неділі @goloskrainy_official знову вражатиме вас сильними вокалістами, які прийшли на шоу, щоб показати свою творчість та втілити мрії про велику сцену🎉

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Дивіться «Голос країн-11» щонеділі о 21:00 в ефірі 1+1. Приєднаєтесь до перегляду?"

Фолловери не пройшли повз: "Тінуся ж з ним співала дуетом, як не впізнала?🤗 ", "Я балдію! Який органічний голос! І хлопчик-красавело!🔥 ", "До Тіни піде без сумнівів. Вони ж друзі і співали разом в дуеті.😂😂".