Президент України Володимир Зеленський виклав нову публікацію на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, яка цього разу відноситься до першого космонавта незалежної України Леоніда Каденюка, який здійснив політ у космос.

Сьогодні, 28 січня, льотчик-випробувач і генерал майор ВПС України відсвяткував би 70-річчя. Зеленський виклав фото з масивним пам'ятником герою і написав особисте привітання.

" Сьогодні Леонідові Каденюку виповнилося б 70. З днем народження, легендо українського космосу! Добре, що завжди є ті, хто може відкривати нові горизонти", — написав глава держави у підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Каденюк помер у бідності. Про нього ніхто навіть не згадував. Браво", "Слава радянським героям космонавтам, підкорювачам космосу! 🔥", "Подивившись на бюджет космічної галузі, то нові горизонти будуть не швидко", "Володимир Олександрович, коли ви нам відкриєте нові горизонти?", "Людина померла в злиднях, за життя не могли дати нормальні умови, він навіть без квитка їздив бо на хліб грошей не було, а зараз ти паришся на його імені...", — написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Зеленський на дні народження заявив, що йде на другий термін, - Лерос

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський вшанував пам'ять жертв Голокосту: "Майбутнє точно не прощає"

Знай.ua писав, день народження Зеленського порівняли з Януковичем: замість спортзалу подарунки від бандитів і олігархів