Кінець січня приніс в Україну сильний снігопад,який став викликом для дорожніх служб і комунальників. Рекордні опади обмежили рух дорогами міжміського сполучення і вивели на екстрені виклики тисячі співробітників відповідальних служб, у тому числі й ДСНС.

За повідомленнями ДСНС спостерігається: місцями невеликий сніг у Одеській (сніговий покрив 20-25 см), Київській (до 10 см), Черкаській (до 20 см), Чернігівській (до 2 см) та Вінницькій (до 5 см) областях; невеликий сніг з дощем у Кіровоградській (до 10 см) та Миколаївській (до 15 см) областях.

Більшість обмежень руху вже зняті. Однак є й окремі виключення.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Одеська область – заборонено рух транспортних засобів всіх видів на автодорогах державного значення М-15 Одеса-Рені, М-16 Одеса – Кучурган та на всіх автодорогах місцевого значення.

Снігопад в Україні, фото ДСНС
Снігопад в Україні, фото ДСНС

Снігопад в Україні, фото ДСНС
Снігопад в Україні, фото ДСНС

Миколаївська область – обмежено рух великовантажних та великовагових транспортних засобів та автобусів на автодорозі М-13 Кропивницький-Платонове.

Снігопад в Україні, фото ДСНС
Снігопад в Україні, фото ДСНС

Нагадаємо, В Україні через снігопади оголосили червоний рівень небезпеки: Укравтодор назвав найкритичніші маршрути

Як повідомляв портал Знай.ua Мороз і завірюха організували самоізоляцію: люди не можуть вийти з дому через негоду.