Прем'єра українського проекту "Голос Країни" вже відбулася 24 січня 2021 року на телеканалі "1+1".

Суддями постали Дмитро Монатік, Тіна Кароль, Надія Дорофєєва та Олег Винник, вони разом виконали популярну композицію "Blinding Lights" канадця The Weeknd. Зіркове подружжя Володимир Дантес і Надя Дорофєєва під час локдауну відлітали відпочивати на Балі, а зараз дівчина, за життям якої в соціальній мережі Instagram стежать більше п'яти мільйонів чоловік, відповіла на кілька запитань, сидячи в суддівському кріслі шоу.

Перше питання стосувалося її улюбленої пісні. І Надія відповіла, що вона буде в її сольному альбомі. І крім того, композиція була написала ще півроку тому. Далі у Дорофєєвої поцікавилися, що вона вибирає "Голос Країни" або "Голос. Діти", але відповіла вона просто - "Голос".

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, фото з Instagram
Володимир Дантес і Надя Дорофєєва, фото з Instagram

При виборі між перемогою на "Голосі Країни" і отриманням "Греммі", співачка знову примудрилася і заявила: "Отримати "Греммі" на "Голосі Країни".

Надія Дорофєєва недовго думаючи відповіла, що Instagram все ж віддає перевагу більше, ніж TikTok.

А чи засмучує її, коли учасник, якого вона хоче бачити в своїй команді, йде до іншого тренера, вона відповіла: "Ні, Ні, я ставлюся до цього абсолютно філософськи, я знаю, що до Мене прийдуть ті, які насправді цього хотів".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"@nadyadorofeeva хоч і новенька в дорослому "Голосі", але має грандіозні плани на #голоскраїни11 Дивись бліц і дізнайся про співачку ще більше цікавого. #перезавантаження", - написано в публікації з міні-інтерв'ю.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Голос")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Голос")

Нагадаємо, Кароль на "Голосі країни" розтанула перед гарячим конкурентом Балана: "Вони ж друзі"

Як повідомляв "Знай.ua", хлопець підкорив українців чуттєвим виконанням The Weeknd на "Голос країни": "Просто міць"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва в грайливій позі пообіцяла видати головні секретики "Голоси країни"