Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська частенько радує своїх шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз в Stories вона опублікувала питання до своїх фанатів і розповіла історію, яка з нею сталася. Вона стосується радянської, української та російської актриси театру і кіно Евеліни Вісвалдовни Бледанс.

Наталя Могилевська, скріншот: Instagram Stories
Наталя Могилевська, скріншот: Instagram Stories

"Закінчуємо грим, обговорюємо, що я Евеліні Бледанс сказала сьогодні у Чеховій, що не потрібно бути сонцем, а потрібно бути місяцем. Я мала на увазі, що весь світ став дуже гарячим. Ми всі хочемо бути, як чоловік, як сонце, яскравими, а хто ж буде за чоловіком? А хто ж буде місяцем? А хто ж буде тихою, гнучкою, м'якою, таємничою істотою, яке охолоджує чоловіка, коли він приходить додому — сонячного і яскравого? Вже написали в статті щось...", - заявила Наталія Могилевська в декількох відео.

Instagram Facebook заблокував їх рекламний аккаунт і зараз все проблема була вирішена крім того, що охоплення у неї досі знижені. Тому вона попросила писати багато коментарів і ставити більше "лайків".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, 45-річною Могилевській бракує уваги, просить ще більше: "Все працює"

Як повідомляв "Знай.ua", 45-річна Могилевська засвітилася в компанії молодого красеня: ніжно шепотів на вушко

Знай.ua писав, Могилевська "розтеклася" в білому Танці з молодими хлопцями: "Ми подружимося"