У Миколаєві в ніч на 29 січня невідомі спалили автомобіль головлікаря КНП "Миколаївський обласний центр лікування інфекційних захворювань" і депутата обласної ради від "Нашого краю" Світлани Федорової.

У відділі комунікації поліції Миколаївської області розповіли, що 29 січня близько 1:40 в поліцію поступило повідомлення про те, що біля будинку по проспекту Богоявленському в Інгульському районі Миколаєва горить автомобіль Chevrolet Epica.

Пожежу вдалося ліквідувати співробітникам ДСНС. Слідчо-оперативна група відділення поліції оглянула місце події та виявила фрагменти горіння автомобіля та залишки горючої суміші. Їх відправили на експертизу з метою встановлення причин пожежі.

Підпал авто, фото: Нацполіція
Підпал авто, фото: Нацполіція

Вогонь встиг знищити дах, двері та лобове скло.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На даний момент поліцейські проводять розслідування. У його ході встановлять всі обставини події і людей, які причетні до підпалу.

Відомості про зазначений факт внесено до Єдиного держреєстру за ч.2 ст. 194 КК "умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу", що карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

Підпал авто, фото: Нацполіція
Підпал авто, фото: Нацполіція

Нагадаємо, у Дніпрі палаючий сміттєвоз відкрив портал в пекло, купка попелу за лічені секунди.

Як повідомляв Знай.uа, у Києві молоду пару підпалив в авто друг, якому довіряли повністю, фото з реанімації.

Також Знай.uа писав, що у Харкові спалахнула квартира, рятувальники обімліли.