Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно знаменитість разом з красунею-дружиною Лілією і їх 5-річним сином Леоном вирушили на довгоочікувані зимові канікули в сонячний Майамі, США. Так, дружна сім'я відвідала культовий тропічний ботанічний сад і заповідник дикої природи "Flamingo Gardens", розташований в півгодини їзди від Майямі.

Шоумен залишився в захваті і від кількості тварин, і від строкатих рослин, який в заповіднику представлено близько 3000 видів. Місце підкорило і маленького Леона, особливо хлопчикові сподобалися ручні птахи. Влад також зізнався, що навіть годування птахів дохлими курчатами не зіпсували позитивних емоцій.

"Заплатили $60, а задоволення отримали мінімум на $300.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Вчора ми опинилися в джунглях Флориди. Намагаючись не чекати чогось надприродного, поїхали у "Flamingo Gardens". Півгодини шляху і на вході нас зустрічають... павичі!.. Гаразд, збрехав, до цього касири забрали у нас приблизно $60 за вхід. Пообіцяли, що за 2,5 години можна все обійти. Правда. Хоча їхати зовсім не хотілося...

Фламінго, алігатори, черепахи, Орли, сови, видри, пелікани, пантера, чорний американський ведмідь, півень, папуги, 3000 видів рослин і прогулянка на автопоїзді. Легка прохолода, ручні птахи-жебраки і неймовірна енергентика. Леон в повному захваті. Самі кайфонули і Вам Бажаємо.

Навіть годування птахів дохлими курчатами не затьмарило цей день, але зате ви дочитали цей пост до кінця ☺ "