"Клуб 27" є об'єднаною назвою впливових музикантів, які померли у віці 27 років, іноді при дивно сформованих обставинах.

Це стосується Роберта Джонсона, Джимі Хендрікса, Джима Моррісона, Дженіса Джопліна, Брайана Джонса, Курта Кобейна та Емі Уайнхаус. Але молоді знаменитості, до яких і відноситься Даня Мілохін, мабуть не збираються жити так довго. Адже зараз з'явилося його інтерв'ю з відомим репером і блогером Ельдаром Джараховим.

Він зазначив, що поставив собі таймер до 23 років, адже далі майбутнього не бачить.

Ельдар Джарахов, скріншот: Youtube
Ельдар Джарахов, скріншот: Youtube

"Мені 19 років, будь ласка, не треба. Я помру в 23, я впевнений: або від передозу, або захочу сам. Є така х * йня, не хочу про неї говорити-Морген (мабуть Моргенштерн) в одному ефірі у Дудя сказав, що буде, коли закінчиться хайп — він застрелиться. Чесно, я з цією думкою починав робити все. Я в Москву летів з думкою, що якщо у мене нічого не вийде, я застрелюсь. Або не застрелюсь, і, коротше, я закінчу життя, але в наступному житті у мене точно вийде. Навіть зараз у мене все відмінно, записує ще так? Ну ладно, у мене все є, у мене все є зараз. Ще я росту, 100% буду рости, але я живу з думкою про те, що якщо завтра нічого не буде — я, звичайно, нікому про це не говорив, тому що дивно звучить — то я просто застрелюся", — заявив Мілохін під час інтерв'ю.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, тіктокер Даня Мілохін, якого обожнюють дівчатка-підлітки, розкрив ім'я коханої

Як повідомляв Знай.ua, кліп Баскова з тіктокером Мілохіним зібрав мільйонні перегляди на YouTube.

Знай.ua писав, російський співак Микола Басков разом зi своїм молодшим колегою Данилою Мiлохiним презентував новий кліп на пісня "Дико Тусі"