Норвезький співак, музикант і скрипаль білоруського походження, переможець конкурсу пісні "Євробачення-2009" з піснею "Fairytale" – Олександр Рибак вирішив обзавестися власним аккаунтом на популярній платформі TikTok.

Спочатку талановитий виконавець просто відповідав на питання шанувальників у відеоформаті, але потім вирішив, що цього для популярності недостатньо.

У підсумку Рибак випустив новий формат пісні "Лялька чаклуна" відомого гурту "Король і шут". Так, на прохання фанатів він виконав цю композицію на скрипці.

За словами самого музиканта, так він вправляється в грі на скрипці, щоб не було нудно.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Класно. 👍 І іноземні фанати познайомляться з російською музикою. Old but gold, як то кажуть", "Сашо, це приголомшливо, я просто весь ролик посміхалася і була вражена 😍 продовжуй в тому ж дусі 🙏🏻❤", "Це чудово! 👍", "Шикарно🥰", - зазначили в коментарях під публікацією користувачі Instagram.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пікантний ролик з Володимиром Дантесом: "Перегляд гарячого влогу".

Як повідомляв портал Знай.uа, 15-річна донька Олі Полякової зацікавилася Володимиром Путіним і його палацом: "Що таке аквадискотека?"

Також портал Знай.uа писав, що солдат-строковик Збройних сил України влаштував у соцмережі TikTok відеочат, до якого приєдналися терористи "ДНР". Під час цього відеочату він назвав росіян братнім народом.