Популярна українська комедійна акторка Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео з життя в своєму Instagram.

Не так давно подруга президента Володимира Зеленського і багатодітна мама поділилася своїми улюбленими серіалами на сервісі Netflix.

"Змушена зізнатися, гайз. Підсіла на Нетфлікс... Так що якщо раптом ви зараз в пошуку "що б такого подивитися", то ось вам моя "п'ятірочка". Тут і новинки, і класика, але все, як то кажуть, перевірено на собі!))

1. Наприклад, "Корона" - про реалії життя британської королівської династії. Монархія з людським обличчям. Неймовірно красивий у всіх сенсах серіал. Особливо дивно себе почуваєш від усвідомлення того факту, що це історія, яка пишеться досі.... Обожнюю таке.

Олена Кравець, фото з Instagram
Олена Кравець, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

2. "Headspace Guide to Meditation". Це перший випадок у моїй практиці: додаток для смартфона "знімає" серіал! Схоже, це і є майбутнє:) Ви напевно чули про "Headspace" - додаток для медитацій.

3. Метод "Комінські" - унікальний міні-серіал, випадково знайдений на просторах Netflix і полонив мене на два сезони. Іронічний старезний гумор, місцями "чорний" (обожнюю!) Веселий віковий сарказм і жартування старих друзів не лише один над одним, але і над життям, смертю і "ось цим ось всім"!

4. "Велика маленька брехня". Екранізація однойменного роману Ліани Моріарті. Навіть описувати не буду. Просто почніть і до зустрічі в кінці останньої серії:)

5. "Два Папи" - це розповідь про вічне протистояння двох поглядів на релігію. Два священнослужителі - відкритий до всього нового аргентинець і консервативний німець ведуть філософські, але зрозумілі у своїй простоті і глибині дискусії про Бога, віру і життя. Неможливо переконливі Ентоні Хопкінс і Джонатан Прайс, блискучий сценарій і дотепні діалоги!" - написала Кравець.

Нагадаємо, Олена Кравець похвалилася величезним букетом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець стала дружиною Потапа: "Такий різний".

Також портал Знай.uа писав, що Кравець показала своє найулюбленіше заняття.