Шахраї вигадали нову схему "розводу", яка вже перетворилась на типову.

Чоловік зайшов в магазин, замовив 2 шоколадки й дав продавцю купюру вартістю 1000 грн. Отримавши решту, "покупець" сказав, щоб на всі гроші йому дали ще шоколадок, а він поки продавець буде їх пакувати, подзвонить.

У підсумку, шахрай забрав 800 грн решти та свої 1000 грн - просто як у кіно.

Про нову шахрайську схему зі "спритними руками" розповіли на порталі "Київ оперативний".

Журналісти виклали відео, зняте камерою спостереження у кав'ярні на вул. Радунська, 46. На кадрах добре видно, як спритник обводить навколо пальця продавця.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, телефонні шахраї вивели з карти всі кошти, зібрані волонтерами.

У Закарпатській області телефонні шахраї вкрали гроші, які призначалися на лікування дівчинки з важким захворюванням.

За 7 років життя дитина пережила вже 11 операцій, адже з народження бореться з важким діагнозом – синдром каудальної регресії. Дане захворювання вважається невиліковним, однак, щоб уникнути розвитку необхідно постійно проводити дороге лікування.

Нещодавно мама дівчинки почала збирати гроші на термінову операцію. Завдяки волонтерам за тиждень їй вдалося зібрати 25 тисяч гривень. Однак буквально за кілька хвилин всі гроші пропали через телефонних шахраїв.

Як повідомляв портал Знай.ua, карта ПриватБанку може бути не тільки вашою: як шахраї обкрадають українців.

Також Знай.ua писав, 10 простих правил кібербезпеки, які захистять від шахраїв