Відома співачка, народна артистка України Ірина Білик, яка нещодавно відсвяткувала 30-річчя на українській естраді, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Зірка регулярно ділиться з шанувальниками новими фотографіями і відео з особистого життя.

Нещодавно 50-річна знаменитість вирішила відповісти на питання підписників у своїх Insta Stories. Так, один з них був таким: "Коли Гліба весілля?"

"Це треба у нього запитати", - написала Ірина.

На фото Гліб зображений з довгим каштановим волоссям, яке він в цей раз не став зав'язувати в пучок, а розпустив. На знімку він стояв позаду своєї дівчини, яку міцно обхопив за плечі обома руками і притиснув до себе. Дівчина Гліба виглядала яскраво з довгим блакитним волоссям і в червоному береті.

син Ірини Білик з нареченою, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Варто зазначити, що 21-річний син співачки Гліб Оверчук восени 2020 року заручився зі своєю дівчиною. Однак через коронавірус та карантинні обмеження весілля ще не було. Цілком можливо, що вже в цьому році хлопець поведе під вінець свою кохану.

Нагадаємо, Ірина Білик несподівано зізналася в почуттях до колишнього чоловіка: "Любов не вмирає". Ірина Білик не може подолати сильні почуття навіть через роки.

Як повідомляв портал Знай.uа, на "Голосі країни" Надю Дорофєєву переплутали з Іриною Білик: "До мене прийдуть". Співачка відповіла на кілька цікавих питань, але її не впізнали.

Також портал Знай.uа писав, що 50-річна Ірина Білик омолодилася настільки, що її сплутали з хрещеницею Аліною Гросу: "Не для дітей".