Популярна співачка і акторка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, а також її подруга, зірковий фотограф і експерт "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк з'явилися на картині українського дизайнера і відеомейкера Євгена Євгеновича.

Так, художник зобразив знаменитостей на одному зі своїх фотоколажів у соціальній мережі Instagram. Даша і Соня лежать абсолютно оголені на траві, перебуваючи нібито на грецькому острові Санторіні. Варто зазначити, що вийшло досить зухвало і оригінально.

Даша Астаф'єва і Соня Плакидюк, фото з Instagram

"Боооже", - захопилася в коментарі під постом Плакидюк.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

"Ахахахаха ))) штат повний ❤️", - написала в коментарях під фото Астаф'єва.

Мабуть, зірковим подругам дуже сподобалася задумка автора і вони вирішили похвалити його роботу.

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Даша Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер".

Нагадаємо, Соня Плакидюк у відвертій білизні змусила голих красенів впасти до її ніг: "Копія Кім Кардашьян".

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва зняла трусики і надихнула тисячі українок.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.