Вже 5 березня на телеканалі СТБ розпочнеться новий сезон романтичного проєкту "Холостяк". Головним героєм 11 сезону став Михайло Заливако.

31-річний бізнесмен з Харкова Михайло Заливако є засновником логістичної компанії. Крім бізнесу важливе місце в житті Михайла займає спорт. Холостяк регулярно тренується в залі, любить екстрим і гори. Минулого року здійснив сходження на Ельбрус за маршрутом першопрохідців.

Ще одним цікавим фактом про чоловіка є те, що він дуже любить котів і має 2 домашніх улюбленців - чарівних котиків.

Телеканал СТБ оприлюднив відео, в якому Михайло Заливако коротко розповів про себе. І, звичайно ж, про своїх улюбленців.

"Я обожнюю екстрим, особливо гори. І в той же час, я живу з котами, це члени моєї сім'ї. Думаю, мені буде важко, якщо людина не буде ладити з домашніми тваринами", - каже Михайло.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

А на офіційній сторінці проєкту появилось фото головного героя шоу. Михайло Заливака у стильному пальті стоїть під парасолею, прикриваючись від мокрого снігу. А в руках чоловік тримає котика. От тільки не справжнього, а іграшкового.

Фанати шоу, які уважно слідкують за кожною публікацією, розсипались в компліментах. Однак, їх також зацікавило, чи появиться кіт на шоу, і чому Михайло не взяв для фото одного зі своїх улюбленців.

"Подвійна доза милоти", "Чи появиться кіт на шоу?", "Чому кошеня стало плюшевим?", - коментують фоловери.

Нагадаємо, новим "Холостяком" став 31-річний бізнесмен з Харкова

Як повідомляв портал Знай.ua, Заливако вже починає інтригувати українок

Також Знай.ua писав, новий "Холостяк" Михайло пристрасно звернувся до українок