Перероблена "пацанка" Анастасія Покрищук у своєму стилі відповіла на запитання про секс "по дружбі".

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева), продовжує серію відео під загальною назвою:"Поставте мені запитання", в яких у своєму стилі дає відповідає на все, про що її запитають.

Цього разу її запитали, чи вона прихильно ставиться до сексу "по дружбі". І Анастасія у своєму стилі чесно сказала все, що думає з цього приводу.

"Ні. Тому що це придумали жлоби, яким шкода за шалаву заплатити, розумієш, так вони придумали секс, щоб друзів є*ати. Розумієш? От тепер ми будемо є*ати друзів, не треба платити - ха-ха-ха. Типу, і тому і тому дуже зручно і обоє отримують задоволення. Фу, ніщеброди-уй*бки", - не шкодуючи міцних словечок відповіла на запитання Покрищук.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Зазначимо, що Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробила ліпосакцію підборіддя, видалила грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи. Однак, вона заявляє, що не збирається зупинятись на досягнутому.

За популярною блогеркою Just Queen стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання, у яких вона не шкодує матів.

Нагадаємо, Покрищук наїхала на "жлобарів" у ресторані

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук вирішила добити себе дієтою

Також Знай.ua писав, Покрищук назвала найбільшу помилку дівчат