У Хмельницькій області в селі Колибаївка поліцейський допоміг школярці вчитися на"дистанційці".
Про це повідомили в пресслужбі МВС України.
Повідомляється, що поліцейський офіцер Дмитро Ільїн допоміг школярці, яка майже тиждень не могла вчитися, тому що сім'я не мала доступу до Інтернету.
Як стало відомо, Дмитро працює офіцером громади і тісно співпрацює з місцевими педагогами. І саме вчителі розповіли правоохоронцю, що одна учениця цілий тиждень не відвідувала онлайн заняття. Офіцер зв'язався з сім'єю дівчинки і дізнався, що у них немає доступу до Інтернету.
"Тоді офіцер громади запропонував вихід із ситуації - вчитися в додатковому робочому приміщенні. Для школярки обладнали робоче місце, з ноутбуком і всіма необхідними програмами. І цілий тиждень дівчинка вчилася у відділку поліції",- розповіли у відомстві.

Зараз у відділенні розглядають варіант облаштувати робоче місце з інтернетом в "зеленій" кімнаті. Раптом ще комусь із школярів знадобиться подібна допомога.
Після доброго вчинку поліцейського з'явилося багато бажаючих, які хотіли б допомагати сім'ям, в яких склалися складні сімейні обставини. Як розповів офіцер, люди стали дзвонити і питати, чим вони можуть допомогти і кожен пропонував те, що міг надати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві герої в погонах виручили напівживого від страху чоловіка: "дружина народжує!"

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві дитина замерзала на вулиці, поки мати розважалася з пляшкою: "Я не буду його забирати"

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також «Знай.иа " писав, що Під Хмельницьким коп і лікар врятували життя 70-річному дідусеві- " Несли на руках"