Президент України Володимир Зеленський засвітився "як свій пацан" у відео з юними прихильницями. Відеоматеріал був опублікований на фан-сторінці "slugannaroda" в Instagram.

На відео президент і три дівчини веселяться разом і намагаються зробити пару спільних кадрів.

Відеоролик починається з фрази однієї з дівчат: "Як може не бути? Я вас бачу".

Після цього Володимир Зеленський говорить дівчатам про те, що чи знають вони, що їх ніхто "не фоткає?". Далі в кадрі відбувається сцена, на якій дівчина просить дозволу у президента з ним познайомиться: "Можна познайомитися? Мене звати Надя і я з Івано-Франківська".

"Такі смішні 😂",- йдеться у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто відзначити, що Зеленський, коли зустрів дівчат був одягнений "по цивільному" і через це складно зрозуміти, коли був записаний відеоролик - до президенства або під час.

"Я теж хочу сфоткатися з вами❤️👍", " моє сонечко, промінчик світла і добра.Наш харизматичний Розумний Президент.", "Приємно дивитися на спілкування Володимира з народом, як люди раді отримати фото Це спільне", "Досміявся він однако.Вже не до сміху буде", "Вова ти нісенітниця"," Піарщик"," або він сильно втомився або вже добре відпочив", " Які щасливі діти і милий президент !!!", "Блін дівчатка пощастило Вам, це як на пляжі мавпочку побачити і фоткаться та радіти...Заздрю Вам",".. просто єврейський хлопчик... вчіться українськи ко зя ки...", "Це президент 😂жах"," а ви знаєте, що нас ніхто не фоткає? Клас 👍", "Приємно передивлятися", - різне писали в коментарях до відео українці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський при всіх приголубив учасника "Холостячки" на заздрість Мішиної: "весілля, похорон"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тимошенко попалася на ніжному листуванні з другом Зеленського Єрмаком: "запрошую в гості. Обіймати"

Також «Знай.иа " писав, що Витримав театральну паузу: Зеленський сказав, Чи злиться він на Трампа