У неділю, 31 січня 2021 року, на сторінці прес-штабу ООС в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про чергове невиконання досягнутих раніше домовленостей з боку російсько-окупаційних військ.

" за минулу добу, 30 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 5 порушень режиму припинення вогню. Недалеко від Новомихайлівки, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", російсько-окупаційні війська здійснили прицільний обстріл позицій українських воїнів з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів", - сказано в повідомленні.

Двоє военннослужащих України в результаті обстрілу отримали поранення. Захисників оперативно доставили до лікувального закладу, де їм надається необхідна медична допомога.

У передмісті Авдіївки противник атакував позиції українських військових зі станкових протитанкових гранатометів.

На обстріли збройних формувань Російської Федерації наші захисники відкривали вогонь у відповідь. Про факти порушення режиму припинення вогню через українську сторону СЦКК повідомлено представникам ОБСЄ.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, окупанти нахабно плюють на домовленості, двоє українських захисників поранені.

Як повідомляв "Знай.uа", путінські окупанти втратили страх на Донбасі: підстрелили воїнів ЗСУ атакою зверху.

Також "Знай.uа" писав, що як Україна 100 років поспіль захищає свою землю від ворога