Популярний український виконавець Віталій Козловський показав кадри, де щосили намагається впоратися з пухнастим звіром у своїх руках. Короткий ролик він опублікував Instagram Stories.

Віталій позував для нових фотографій з кошеням і не міг красиво стати з ним. Його знімальній команді не подобалося, як співак тримає тварину і як виходять фото.

За кадром просять його не складати кота в клубочок і співак не розуміє, як краще позувати з пухнастим другом. Артист вирішує пустити його на плече і кривиться ніби від болю, коли кошеня дереться по його футболці.

" не треба стрибати. Стрибати не треба. Ну посадіть його", - каже Віталій.

За кадром йому намагалися давати рекомендації та поради, як краще вчинити. Хтось сказав: "за хвіст і....", але його перебили голоси інших.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми розповідали, як Віталій Козловський неприємно здивував фанаток обвислим пузом".

Скандальний український" мачо " співак Віталій Козловський, який так любить радувати своїх прихильниць гарячими знімками оголеного торсу, показав нові рельєфи на тілі - замість кубиків одна велика куля на животі.

Нагадаємо, Віталій Козловський нарешті показав дитину, хлопчик теж мріє про сцену.

Як повідомляв "Знай.uа", Віталій Козловський налякав фанаток змінами після карантину.

Також "Знай.uа" писав, що задоволений Козловський з ланцюгом на шиї показав свої розваги.