Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, 25 січня на своїй сторінці в Instagram повідомила численним шанувальникам трагічну новину. У віці 81 року помер її тато, Олексій Йосипович Жмур.

Настя поділилася, назвала головні почуття в житті і закликала прямо зараз обійняти, подякувати і зізнатися в коханні найближчим людям.

"Кохання і вдячність - головні почуття в житті. Прямо зараз обійміть тих, хто вам доріг - кохану людину, батьків, дітей, друзів. Не втрачайте момент сказати" люблю "і"спасибі". Цінуйте близьких. Цінуйте час, проведений з ними, і будьте в моменті. Адже саме наші улюблені і близькі дають нам цю безмежну енергію жити. "Почуття" - для всіх, хто любить і любимо! ❤ ️ ",- написала Каменських.

Шанувальники підтримали і зрозуміли Каменських. Під постом багато написали теплі слова і те, що зрозуміли важливість цих простих вчинків.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"😍супер, все правильно сказано", "Це так важливо за життя зробити,у мене теж Татко 5днів тому помер", "краса для очей😍", "Богиня", " Настуся, мені нікого обійняти!!тільки в думках!", "Настя ти чарівнв!😍 ", "Співчуваю тобі втратою тата ((Тримайся", " хороші слова Настя! Вже біжу обіймати", " Настуся , з прем'єрою тебе, дуже. крута пісня, дуже крута", " дуже глибокі слова! Я люблю життя, і, вважаю, це найважливіше", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, Настя Каменських відверто розповіла про почуття після смерті батька.

Як повідомляв "Знай.uа", Настя Каменських зняла красуню-маму у весільному кліпі, присвятила його покійному татові.

Також "Знай.uа" писав, що Настя Каменських після смерті тата показала, як вони з мамою переживають важку втрату.