Якщо відправитися на вершину гори Немрут-Даг, можна знайти одне з найбільш вражаючих і древніх пам'яток Туреччини — святилище древніх богів Коммагенского царства.

Сюди, на місце поховання Антіоха I Коммагенського, приїде ведуча Юлія Коваль у свіжому випуску " Орла&Решки. Дівчата " на Новому каналі, обстежуючи околиці міста Мардін.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Забравшись на двокілометрову висоту і заплативши три долари за вхідний квиток, дівчина потрапила на вершину, на якій можна побачити величезні статуї древніх богів, що сидять на тронах, а біля підніжжя — їх голови. Достеменно невідомо, як і коли статуї позбулися голів — вони могли бути зруйновані воїнами або постраждати під час землетрусів. Серед гігантських скульптур-не тільки Зевс, Геракл і Аполлон, а й сам правитель Антіох.

Орел і Решка, фото: прес-служба програми
Орел і Решка, фото: прес-служба програми

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Правитель Коммагени Антіох був божевільним, який страждав манією величі. Він створив нову релігію, яка об'єднала традиції західних грецьких і східних перських вірувань, і оголосив себе богом нарівні з Зевсом і Аполлоном. Одержимий ідеєю слави він сам повірив у свою ж казку про безсмертя, — розповіла ведуча "Орла&Решки" на Новому каналі Юлія Коваль. - Тіло Антіоха поховали тут же. Цей пагорб вважається найвищим курганом-гробницею в світі - його висота становить майже 50 метрів".

Нагадаємо, Івлєєва з "Орел і Решка" показала найпотужніше місце сили на планеті.

Як повідомляв "Знай.uа", Івлєєва з "Орел і решка" розкрила секрет захмарної ціни Мальдів, як будують райський куточок.

Також "Знай.uа" писав, що Позитив з " Время и Стекло "і Андраде стануть новими ведучими"Орла і Решки".