Телеканал “1+1” продовжує трансляцію сліпих прослуховувань на 11 сезоні легендарного шоу “Голос країни”.

Як завжди, серед членів журі - Тіна Кароль. Цього разу їй компанію складають Надія Дорофєєва, Дмитро Монатік і Олег Винник. У другому випуску шоу глядачам показали, що до журі завітав Нікіта Ломакін - молодий і амбітний виконавець, якого дуже полюбляють усі молоді дівчата.

"Nikita Lomakin прийшов на «Голос країни», тому що для нього це можливість вийти за особисті рамки і зробити «перезавантаження» музичної кар'єри. Також хлопець хоче заради своїх батьків відкритися по-новому на головній музичній сцені країни", - йде мова у публікації з офіційної інстаграм-сторінки проєкту.

Хлопець презентував свою нову пісню лише місяць назад, нині ж на “Голосі” заспівав пісню виконавиці Селін Діон. Журі оцінили сміливість хлопця, до нього обернулися Тіна і Надя. І хоча Дорофєєва навіть піднялася на сцену, щоб заспівати разом з Ломакіним цю пісню, молодий красень обрав Тіну собі в наставники. Це не дивно, адже Нікіта Ломакін давно зізнався, що Кароль - його муза.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У мережі можна знайти запис, на якому Тіна разом із ще молодшим Ломакіним співає разом “Дика вода”.

Нагадаємо, Нестандартна співачка підкорюватиме "Голос країни": "Мені неодноразово було відмовлено".

Як повідомляв портал Знай.ua, хлопець підкорив українців чуттєвим виконанням The Weeknd на "Голос країни"

Також Знай.ua писав, юний блогер підкорив Україну на "Голосі" піснею про кохання