Не так давно відбулася прем'єра 11-го сезону популярного вокального шоу "Голос країни". На етапі сліпих прослуховувань кращі таланти країни поборються між собою за право стати частиною команди суддів: Тіна Кароль, Monatik, Надя Дорофєєва та Олег Винник.

На офіційній сторінці проекту в Інстаграмі опублікували уривок одного з виступів першого ефіру. Так, учасник Володимир Хоменко талановито виконав пісню співака The Weeknd "Call Out My Name".

Варто відзначити, що до хлопця не розвернувся тільки Олег Винник. Однак з трьох зіркових тренерів Володимир вирішив вибрати саме Монатіка.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"У тебе теж мурашки по шкірі від виступу учасника Голос країни11 ? Володимир Хоменко дуже чуттєво виконав пісню" Call Out My Name " співака The Weeknd. Поділися враженнями від виступу хлопця в коментарях",- йдеться в публікації.

" Він прекрасний", " Просто мощььь!!!", "Кращий! ❤ ️ , "🔥❤️таак🔥", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дорофєєва і Кароль влаштують боротьбу в "Голосі країни": "за патли"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Хлопець із солодким співом підкорив тренерів "Голосу країни", на "Гуцулку Ксеню" розвернулися всі

Також «Знай.иа " писав, що Дорофєєва в суддівському кріслі "Голосу країни" відповіла на головні питання: "до Мене прийдуть ті…"