Британські і світові ЗМІ обговорюють доволі дивний інцидент: зі свідоцтва про народження Арчі, сина принца Гаррі та Меган Маркл було прибрано ім'я матері.

Про це пише британський таблоїд The Sun.

На представлених кадрах видно, що, на відміну від оприлюдненого раніше оригінала, тепер у документі вказано лише титул Маркл — її королівська вельможність герцогиня Сассекська.

Зображення The Sun
Зображення The Sun

Початково жовта преса розповсюджувала інформацію, що зміна була ініційована самою опальною втікачкою з королівського палацу. У цьому експерти ЗМІ вбачали подвійне значення: по-перше, це б відрізняло оформлення свідоцтва від тих, які мають діти принца Вільяма і Кейт Міддлтон, а також було б даниною пошани принцесі Діані, яка теж зазвичай підписувалася лише титулом без імені.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Однак представник Маркл вже виступили зі спростуванням даної версії. Як пояснюється у зверненні, розповсюдженому у соціальній мережі "Твіттер", зміни у документах були ініційовані Палацом. Також у ньому критикується підхід таблоїдів до викладу інформації та зокрема відзначається абсолютна некомпетентність експертів.

Нагадаємо, Принц Гаррі та Меган Маркл таки догрались: Єлизавета ІІ хоче позбавити їх титулів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Синові Єлизавети може загрожувати в'язниця: вже другого дружка принца спіймали на торгівлі дітьми

Також Знай.ua писав, Меган Маркл з принцом Гаррі увійшли до списку найкрасивіших пар