Власник модельного агенства MC2 Model Management Жан-Люк Брюнель був затриманий в паризькому аеропорту імені Шарля де Голля.

Йому пред'явлені звинувачення в згвалтуваннях, торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації і сексуальних домаганнях. Чоловік прямував в Дакар. Про це повідомляє видання Bloomberg.

74-річний Брюнель, за припущеннями слідства, шукав дівчат для скандально відомого фінансиста Джеффрі Епштейна. Однак Жан-Люк заперечує свою дружбу з ним. Але ж той влаштовував на своєму острові оргії з неповнолітніми і наклав на себе руки в минулому році, перебуваючи у в'язниці, після звинувачення в сексуальній експлуатації неповнолітніх.

Але відомо, що власник модельного агенства частенько літав на приватному літаку Епштейна і відвідував його у в'язниці. І "дружив" з британською світською левицею, відомою своїми зв'язками з фінансистом, Гіслейн Максвелл.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Жан-Люк Брюнель вважається агентом з прекрасним оком, адже саме він відкрив світу Міллу Йовович, Крісті Тарлінгтон і Шерон Стоун. А серед клієнтів MC2 Model Management значаться Універмаги Macy's, JCPenney і Nordstrom. Максвелл була заарештована влітку в Сполучених Штатах Америки за звинуваченням у підборі неповнолітніх дівчат для занять сексом з Епштейном.

І в зв'язках зі скандально відомим фінансистом також помічений син Єлизавети II принц Ендрю. Він літав на острів Епштейна і відвідував особняк дизайнера Пітера Нюгарда, якого заарештували за торгівлю тілами неповнолітніх.

Нагадаємо, поліція затримала 14 маніяків і врятувала 46 дітей: знімали на камеру, задіяли тварин

Як повідомляв "Знай.ua", батько двох дітей заманив чужих маленьких дівчаток в машину і поглумився

Знай.ua писав , "Мені допомогли": Тесак закликав не вірити в його суїцид, мережа вибухнула теорією вбивства