Обранець "Холостячки" Ксенії Мішиної і сценарист "Квартал 95", який працював з нинішнім президентом Володимиром Зеленським Олександр Еллерт виступив з несподіваною ініціативою. А саме додати в тиждень ще один вихідний.

Такі ініціативи про внесення до законодавства можуть висувати тільки чиновники або глава держави. Можливо, Еллерт думає про можливе політичне майбутнє або навіть хоче піти по стопах свого друга Володимира Олександровича.

"Ненавиджу понеділок. Величезний % людей не люблять понеділок... Не, напевно є всього 1% які люблять... це ось ці, з ким ти сперечаєшся, що з понеділка бігати почнеш або в спорт зал підеш", - пише Еллерт.

Саша вважає, що не любов до понеділка йде з дитинства і зазначив, що деякі засмучуються вже з п'ятниці, що скоро понеділок.

"Взагалі є пропозиція... щоб наша країна стала першою, де понеділок третій офіційний вихідний... а вівторок виходить офіційний мудак тижня😂 згодні зі мною? Або понеділок кайфовий? Як ви взагалі до нього?)", - пише Эллерт.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Шанувальники неабиякого сценариста не пройшли повз публікацію, але думки розділилися. Деякі підтримали ненависть до понеділка, а інші зізналися, що обожнюють перший день тижня.

До того ж такий спритний хід, як зробити понеділок вихідним дуже б засмутив Льошу Тригубенко, фіналіста "Холостячки". Еллерт вже переміг його в боротьбі за серце Мішиної, а тепер хоче відібрати ще й найулюбленіший день тижня.

"Але підозрюю Тригубенко засмутиться ☺ він же так любить понеділки)"," Кращий", " обожнюю понеділок❤️! Це завжди прекрасний день, коли можна поставити нові плани на тиждень. І в цей день я часто не виходжу на роботу і всі справи роблю з дому", "Я теж ненавиджу понеділок", "Всі негативні мислення щодо понеділок всього лише стереотип😉", "Прекрасне пропозицію😍 Але тоді субота буде офіційно 5 робочий день ,краще вже понеділок в жопу,ніж суботу 😅", "Згодні 👌👏 понеділок вихідний 🍀😂😂 з вівторком розберемося 💪🏻🎈по ходу", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, як Еллерт сходив з розуму до знайомства з Мішиною, показував гусака і крутив дупою.

Як повідомляв "Знай.uа", кинутий холостячкою Мішиною Льоша Тригубенко розповів про свої страждання.

Також "Знай.uа" писав, що Мішина з Еллертом за контрактом, ведучий відповів на головне питання про Холостячку.