Класичну хріновуху готують на меді з лимонним соком. Вони надають їй злегка жовтуватого кольору, яскравого аромату і приємного посмаку.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяПропонуємо спробувати один з найпопулярніших рецептів настоянки з хріном, яким поділився портал "
Інгредієнти:
- 100 г свіжого кореня хрону
- 4 ч. л. ароматного рідкого меду (найкраще підходить липовий)
- 2 ст. л. свіжовичавленого лимонного соку
- 1 л горілки
Приготування:
Спершу почистьте та наріжте тонкими кружечками хрін. Дайте йому пару годин підсохнути на тарілці, нічим не прикриваючи, щоб пішла зайва волога. Далі складіть його в банку, додайте мед, лимонний сік, влийте склянку горілки і добре перемішайте. Мед повинен практично розчинитися.
Тепер долийте решту горілки, банку щільно закрийте знімною кришкою і залиште в темному, прохолодному місці. Наприклад, у шафі або в погребі. Там вона повинна стояти протягом тижня. Кожен день банку потрібно відкривати і перемішувати вміст. Або просто сильно струшувати.
Тепер процідіть настоянку спочатку через сито, а потім через два-три шари марлі або кавовий фільтр. У результаті вона повинна бути абсолютно прозорою. Перелийте настоянку в пляшку, закоркуйте її і дайте настоятися протягом 3-4 днів.
Нагадаємо, Костянтин Грубич поділився рецептом яскравої запіканки з риби та картоплі: "Придумав миттєво". Відеорецепт приготування страви розміщено на його каналі в YouTube
Як повідомляв портал "Знай.ua", ароматний яблучний пунш, щоб зігрітись взимку: рятівний рецепт у мороз. Ідеальний напій, який легко зігріє у зимовий вечір
Також "Знай.ua" писав, салат "Вінегрет" з яблуком та йогуртом: легкий рецепт для підтримання фігури у формі. Така комбінація складників надасть салату легкості