Зірка серіалів "Кріпосна" та "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк отримав серйозну травму на зйомках — йому зламали носа.

Про це актор розповів на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм".

Травма стала наслідком фільмування сцени бійки, у якій партнер Цимбалюка посковзнувся й заїхав кулаком у обличчя актора-красунчика.

"Досвід у кіно буває дуже різним. І я дякую професії, котра мене продовжує знайомити з життям. Актори проживають десятки життів своїх персонажів, опановують ремесла... Наприклад, для «Кріпосної» я їздив на кузню і навчився робити сам підкови і цвяхи... для зйомок «Яничара», «Ворона» - фехтував і навчався їздити верхи і т.д. Все це реально цікаво і є ключовою складовою моєї любові до професії.

Але учора я зрозумів, що кіно мене ще й може повернути назад у минуле, де я можу згадати юнацькі сутички ) Ми знімали бійку, котру, як мені здалося, ми відточили і прийнялися знімати... Але так вийшло, що мій партнер не розрахував траєкторію польоту руки, ще й трохи посковзувся і дав мені в ніс... Одразу калюжа крові, закінчений на половині знімальний день і як результат : закритий перелом кісток носа, також наклали шви, бо ще й маю розсік", — пише Цимбалюк.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Особливо прикрим стало те, що через травму необхідно зупинити усі зйомки, адже це трудоємкий процес, у якому працюють десятки спеціалістів.

"Тепер мене чекає мінімум тиждень лікарняного режиму. Оскільки немає зміщення кістки, потрібно ретельно пильнувати за носом, щоб воно так і зрослося. Прописали п’ять препаратів : мажу, пшикаю.

Продюсерам проєктів, у котрих я задіяний, звичайно, не дуже приємно, бо пару тижнів були розписані без вихідних, але життя внесло свої корективи. Більш того, від таких ситуацій жоден актор не застрахований. Але, звичайно, цей досвід варто прийняти до копілки і зробити правильні висновки", — розповідає постраждалий.

Нагадаємо, Цимбалюк з "Танців з зірками" підкорив голим тілом навіть хлопців: "Воістину еталон".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зірка "Кріпосної" Цимбалюк вирішив помірятися силою погляду з Усиком і Макгрегором.

Також Знай.ua писав, Відомий актор Тарас Цимбалюк зробив пропозицію дівчині в прямому ефірі шоу "Танці з зірками": зізнався в коханні просто на сцені.