Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу виставили кумедне відео, на якому Тіна давала коротеньке інтерв'ю блогеру Top Team Houze і візажисту Олегу Машуковському. Так, артистка перед сліпими прослуховуваннями на "Голос країни 11" приміряла облягаюче вбрання чорного кольору, доповнивши жіночний образ ніжним нюдовим макіяжем з акцентом на очах.

Красуня грайливо дивилася в камеру, стоячи поруч з Олегом, а той вирішив їй задати одне з найбільш "заборонених" питань, поцікавившись, чи є між нею і Даном Баланом роман. Варто відзначити, що відносини Тіні і молдавському виконавцю Балану приписують не перший рік, адже пара не раз фліртувала один з одним на різних проектах.

Втім, на питання Тіна вирішила відповісти по-своєму, посміхнувшись, закотивши очі і швиденько віддалившись з кадру. Здається, подібні питання дуже набридли співачці.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "він там живий залишився?) 😅 Сміливий хлопчина", "Фантіна ще та Дантіна😅", " вже замучили і Дана і Тіну....є й інші питання....адже талановиті артисти...", "Немає нічого, тому вона і не хоче відповідати. І так до речі вона нічого не говорить щоб просто аудиторію ДТ не розполохати👌 😂", "покинула чат💥".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю