Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу виставили розкішний колаж, на якому запропонували порівняти між собою відразу два образи Тіни для сліпих прослуховувань з шоу "Голос країни" 10 і 11 сезон. Так, артистка приміряла схожі вбрання бежевого кольору з глибоким декольте, які вигідно підкреслювали фігуру красуні.

Зірка доповнила спокусливі луки абсолютно різним макіяжем і аксесуарами: для нового образу 11 сезону Тіна вирівняла волосся і підібрала ніжний нюдовий макіяж, в той час як для вбрання 10 сезону використовувала фірмовий макіяж з яскраво-червоною помадою на губах і зачіскою "голлівудські локони".

"#ЛучшийОбраз який образ зі сліпих прослуховувань Вам подобається більше?

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Пишіть в коментарях ☺ "

Фолловери не пройшли повз: "звичайно 2-й і одяг тут зовсім ні до чого😉 👌", "Тіна звичайно ж прекрасна у всьому, але тут 2 у виграші❤️", " красуня😍
Два образи супер👍 🏻 🥰", " важко сказати, обидва образи прекрасні.❤️😍".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль