Популярного музиканта Брайана Х'ю Уорнера, більш відомого під псевдонімом Мерилін Менсон, звинуватили в насильстві.

Згадка американського рок-співака, композитора і лідера рок-групи Marilyn Manson з'явилося на офіційній сторінці актриси Еван Рейчел Вуд в соціальній мережі Instagram.

Жінка є його колишньою дівчиною і вона заявила, що втомилася жити в страху. Зірка серіалів "Світ Дикого Заходу" і "Мілдред Пірс" звинуватила Менсона в тому, що він принижував її і ображав, а також змушував підкорятися, маніпулював і після розставання шантажував і погрожував.

Музикант запримітив Еван Рейчел Вуд, коли вона ще була підлітком. І коли їй виповнилося 19 років, вони почали зустрічатися. І справа навіть майже дійшла до весілля, але актриса вчасно припинила відносини з "абьюзером". Вона заговорила про це через роки з метою зупинити "монстра" і не дозволити йому руйнувати інші життя. Згодом новий альбом 2020 року Меріліна Менсона можуть і зовсім заблокувати на різних сервісах, а самого музиканта режисери внести в стоп-лист.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ім'я мого кривдника-Брайан Уорнер, також відомий у світі як Мерилін Менсон. Він почав доглядати за мною, коли я була підлітком, і жахливо знущався над мною протягом багатьох років. Мені промили мізки і змусили підкоритися. Я перестала жити в страху відплати, наклепу або шантажу. Я тут, щоб викрити цю небезпечну людину, перш ніж вона зруйнує ще більше життів. Я стою з багатьма жертвами, які більше не будуть мовчати", — написала актриса в публікації.

Еван Рейчел Вуд, скріншот: Instagram
Еван Рейчел Вуд, скріншот: Instagram

Нагадаємо, тернопільська вчителька засудила школяра за булінг: "Кричав і лаявся матом"

Як повідомляв "Знай.ua", школярок роблять винними в насильстві над ними: "Спровокувавши"

Знай.ua писав, киянин знайшов чужий телефон з моторошними відео, бідні діти - посивіли навіть копи