Американський боєць MMA Дієго Гаріджо не вважає проблемою те, що він веде подвійне життя, будучи і "королем" рингу, і "королевою" дрег-сцени на ім'я Лола.

Він повністю прийняв обидві свої сторони. Про це повідомляє видання Vice. Гаріджо народився в мексиканському штаті Гуанахуато і був незаконно вивезе в Сполучені Штати Америки, де і почався згодом його шлях як спортсмена. У нього сім перемог на професійному рингу і могло бути більше, якби не раптовий діагноз — часткова втрата зору.

Боєць ММА, фото: Telegram
Боєць ММА, фото: Telegram

Але з часом Дієго Гаріджо все ж повернувся в якості боксера в 2018 року. Дрег Лола Пістола і бої під псевдонімом Dos Pistolas доповнюють один одного, за словами чоловіка.

Дрег є субкультурою, представники якої (артисти) одягаються в яскравий жіночий одяг. Їх образи ретельно опрацьовані, а Дієго став частиною цього, не соромлячись говорити про це.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Пару років тому я проходив курси емоційного інтелекту, де коучі порадили нам вийти із зони комфорту. Мені дуже подобалося виступати на публіці і просто бути в центрі уваги. Коли я подумав про дрег, я вже знав: чорт візьми, це воно! Я тут же з головою занурився в цю культуру. Я брав танцювальні уроки, проколов вуха і навіть почав голити волосся на тілі. Я навчився ходити на високих підборах і знайшов тих, хто допоміг мені підбирати образи", — заявив американський боєць ММА.

Боєць ММА, фото: Telegram
Боєць ММА, фото: Telegram

Адже ще в дитинстві у нього проявлялася любов до яскравого одягу своєї матері, яка не була проти цього. Він заявив, що в дреге все ґрунтується на подоланні "токсичної маскулінності", тоді як бойові мистецтва показують красу тих, хто зумів побороти опір. Його знайомі по рингу і сцені прийняли його таким, яким він є, за словами Гаріджо.

Нагадаємо, Кончіта Вурст повернулася до чоловічої статі, але потім знову передумала: сміливий експеримент від зірки Євробачення

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес вразив різкою зміною зовнішності, сукня з пір'я і колготи в сіточку

Знай.ua писав, поки Дантес приміряв сукні та підбори, Дорофєєва перетворилася на грайливого зайчика Playboy