У брюссельській комуні невідомий чоловік напав на пасажирів метро з ножем.

Про подробиці події розповідає місцеве видання RTBF.

Повідомляється, що інцидент стався близько 15:00 за місцевим часом (16:00 за Києвом) в метро на північному заході Брюсселя в комуні Моленбек-Сен-Жан. За інформацією видання, невідомий чоловік з ножем напав на пасажирів метро на станції"Західний вокзал". Видання стверджує, що в результаті події постраждали люди.

За інформацією видання RTL Info, поліція заарештувала нападника. Рух на двох гілках Брюссельського метро на деяких ділянках було призупинено. На вулиці в районі станції метро очевидці спостерігали велике скупчення поліцейських машин.

Правоохоронці не вважають подію терористичним актом-швидше за все це сталося з особистих причин. Розслідувати злочин буде Управління залізничної поліції.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Метро / фото : t.me/bbbreaking
Метро / фото : t.me/bbbreaking

За попередньою інформацією Telegram-каналу "Mash", жертвою нападника стала його колишня дівчина.

" Я був у машині. Раптово почув чийсь крик. Повернувся і побачив чоловіка, який поранив жінку в горло. Я не знав, що робити. Вона стікала кров'ю. Потім приїхала поліція, і нас евакуювали", - розповів один з очевидців.

Також з'явилася інформація про те, що в результаті нападу постраждало близько 5 осіб.

Нагадаємо, що п'ятьох учасників жорстокого побиття 15-річного українця Юрія Крученика в Парижі відправили під варту.

Як повідомляв портал Знай.иа, Зеленський розповів про звільнення полонених піратами моряків.

Також Знай.иа писав, що тіктокера Костю Київського заарештували за напад на машину ФСБ.