Популярна українська співачка і підопічна Потапа Мішель Андраде опублікувала загадковий ролик з колишнім солістом "Время и Стекло".

Відповідне відео з'явилося на сторінці співачки в Instagram.

Виконавця Олексія Завгороднього і співачку Мішель Андраде стали все частіше помічати разом. Фанати припускають, що у них може бути роман, проте самі зірки стверджують, що це лише робочі стосунки.

Нещодавно на сторінці Мішель з'явився новий відеоролик, на якому здався Позитив. Очевидно, що виконавці зібралися кудись летіти, оскільки Андраде постійно закривала свого приятеля рукою і просила не говорити, куди вони прямують.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що тиждень тому стало відомо про те, що Завгородній І Андраде стали ведучий першого випуску тревел-шоу " Орел і Решка. 10 років". Виконавці не стали розкривати таємницю, в яку країну вони полетять на зйомки, проте пообіцяли взяти фанатів з собою в подорож, нехай і онлайн.

Нагадаємо, підопічна Потапа Андраде потрусила сідницями, українці помітили недобре: "Талію куди справи? Груди зробила?"

Як повідомляв " Знай.ІА", Дорофєєва на очах у Дантеса запалила зі скандальним Дорном

Знай.ІА писав, Дорофєєва з Позитивом повернулися у " Время и Стекло" заради Нового року: "завжди в наших серцях"