Популярна модель і блогерка родом з Києва Олена Омович, яку в народі називають українською Кардашьян, поділилася з мільйонною аудиторією у своєму Instagram пікантною фотографією з відпочинку в Єгипті.

Так, постійна відвідувачка пластичних хірургів опублікувала на своїй сторінці в соцмережі знімок, зроблений на узбережжі Червоного моря на одному з єгипетський курортів.

У кадрі українська Кардашьян позує в чорному бікіні та накидці бежевого кольору. Спокусливий образ модель доповнила золотими прикрасами і пов'язкою на голову з логотипом Louis Vuitton.

"У мене лише одне питання, чому я зараз біліша ніж була в Києві? І куди поділася моя засмага 🥴😂", - поскаржилася Омович.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Олена Омович, фото з Instagram

"Шкіра ніби оксамитова😍", "Наврочили вашу засмагу 🤪", "Він з*бався, так само як твій чоловік😊", - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот коментаря

скріншот коментаря

Раніше ми писали про те, що гола українська Кардашьян засвітила більш, ніж зазвичай: "Коли ж ти навчишся". Омович вирішила не надягати під боді нижню білизну.

Нагадаємо, українську Кардашьян Омович звинуватили в шахрайстві: "Поверни гроші!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Омович показала "близнючку" з такою ж великою "Кардашьян": "Вам подобається?"

Також портал Знай.uа писав, що українська Кардашьян Омович зловживає "білим снігом": "Не питайте".