Відома українська модель і дружина актора Дмитра Ступки Поліна Логунова зробила несподівані зізнання про те, що її відвідують суїцидальні думки і що вона давно не відчувала себе щасливою. Про це вона розповіла в інтерв'ю для програми "Зірковий шлях".

сьогодні з ранку подумала про те, що немає нічого, чого я не змогла б пережити, але я регулярно хочу померти. Прикиньте? Я взагалі геній просто", - каже Поліна і сміється.

Логунова зважилася пояснити, чому у неї виникають такі думки і які відносини у них з чоловіком.

"Мені іноді так нестерпно боляче, що мені здається я не можу цього терпіти. І я реально хочу фізично зникнути. Стан суїцидальний у мене останнім часом частішає. Я не планую самогубство ні в якому разі, але це стан, коли тобі хочеться зникнути. Я не пам'ятаю, щоб я була щаслива. Жодного року. У Дімі я не бачу допомоги психологічної. У нас немає такого, поговорити про щось. Він ніколи мене не слухав. Він говорив тільки про себе. І це стало константою в наших відносинах. Йому важливо, щоб його хвалили. І я його звичайно хвалю, але я вже забула, коли мене чують і коли він чує, коли щось мені потрібно", - каже Поліна.

Сама Логунова назвала це синдромом Мерлін Монро і пов'язує з тим, що її бізнес швидко розвивається і вона не може справлятися з такою увагою. Вона каже, що вона бажана і успішна, але абсолютно нещасна.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Тим часом у своїх соціальних мережах вона показує, яка трансформація з нею відбулася і похвалилася, що за цей час багато вчилася і готова поділитися знаннями з шанувальниками.

Нагадаємо, красуня-дружина Ступки Логунова розкрила веганські "секретики".

Як повідомляв "Знай.uа", красуня-дружина Ступки Логунова розкрила небезпеку від Кароль.

Також "Знай.uа" писав, що красуня-дружина Ступки Логунова розповіла, чим годувати дітей.