У Міністерстві охорони Здоров'я прозвучала пропозиція внести зміни до плану вакцинації і зробити вакцини представникам органів влади. Про це розповів міністр охорони здоров'я Максим Степанов В ефірі Сніданку з 1+1.

Степанов повідомив, що він робитиме щеплення від коронавірусу. За його словами, готовий це зробити і президент Володимир Зеленський, щоб власним прикладом показати, що щеплення важливі і їх робити необхідно. Степанов впевнений, що це допоможе збільшити відсоток людей, які готові вакцинуватися.

"Треба внести зміни до плану вакцинації для того, щоб і президент, і прем'єр-міністр могли вакцинуватися. Тому що план не передбачає щеплення органів влади. Я думаю, що ми внесемо ці зміни, щоб підвищити довіру до вакцинації", — розповів Максим Степанов.

Максим Степанов - фото з Фейсбук (сторінка М.Степанова)
Максим Степанов - фото з Фейсбук (сторінка М.Степанова)

Раніше ми розповідали, що Володимир Зеленський прокоментував ситуацію з доступом України до вакцин. За його словами, Україна сповна відчула дискримінацію з боку економічно розвинених країн Заходу, але при цьому уряди країн ЄС обіцяли поділитися частиною своїх поставок.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський звернувся до українців через вакцинацію від Covid-19.

Як повідомляв "Знай.uа", фармацевт зіпсував 600 доз вакцини, тому що вони"змінюють ДНК".

Також "Знай.uа" писав, що календар вакцинації від Covid - 19 на 2021 рік, хто і коли отримає препарат безкоштовно.