Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому видала власний рецепт корисних сирників, які, за словами самої Аніти, просто не можуть не вийти. Так, артистка навіть запропонувала цілих два способи їх приготування - в духовці або ж обсмажити на кокосовій олії на сковорідці.
Красуня зізналася, що їх сім'я їсть сирники як мінімум раз на тиждень, адже процес їх створення займає небагато часу, а продукти для страви корисні і недорогі.

"Ловіть рецепт сирників, які не вміють не вийти)

🌟2 пачки сир 5% (в брикетах) я люблю саме такий, чоловік любить більш зернистий. Тому іноді змішуємо 2 види. ( у каруселі фото про що мова)
🌟1 яйце (або банан виконує ту ж склеюючу функцію)
🌟2 ст ложки звичайного борошна (мені відмінно і зі звичайним)
🌟1 ложка цукру звичайного (мені відмінно і зі звичайним) або родзинки.
🌟Ваніль

Все змішали виделкою, зліпили кругляшки, сплюснули і відправили або в духовку або я люблю обсмажити на кокосовій олії на невеликому вогні ( неймовірний аромат).

Я приготувала суміш з вечора і поставила в холодильник. Вранці зайняло 3 хв включити духовку і викласти на пергамент.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Раз на тиждень сирники їмо точно 🙌 🏻 "