Відомий український виконавець Віталій Козловський опублікував фото літньої жінки і анонсував вихід нового кліпу.

Відповідний кадр співак показав на своїй сторінці в Instagram.

Вже більше 15 років Віталій Козловський радує українців чарівним голосом і привабливою зовнішністю. Незважаючи на просування своєї продюсерської кар'єри, Виконавець продовжує радувати фанатів новими віршами, піснями і якісними кліпами.

Менше, ніж через 2 тижні, Козловський презентує громадськості свій новий кліп "Мала танцюй" на однойменну пісню. До недавніх пір Виконавець не розкривав подробиць кліпу, проте нещодавно він опублікував фото з однією з головних героїнь відеоролика.

На його сторінці в Instagram з'явився знімок літньої жінки, яка є моделлю. Жінка постала на фото з яскравим макіяжем, червоним лаком на нігтях і трендової чорній куртці з еко-шкіри. Незвичайну публікацію Віталій Козловський підкріпив власною поезією.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"В якому б віці жінка не була В її душі завжди живе мала — Маленька дівчинка, що мріє про кохання І не важливо, перше чи останнє. #10днів до прем‘єри!!!" – написал исполнитель.

Пост Віталія Козловського в Instagram / скріншот
Пост Віталія Козловського в Instagram / скріншот

У коментарях фанати відзначили, що з нетерпінням чекають нового творіння Козловського і поцікавилися, хто ця красива жінка на фото:

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Віталій Козловський поскаржився на те, що у Львові його називали "москалем".

Як повідомляв портал Знай.иа, Козловський пояснив, від яких жінок йдуть чоловіки.

Також Знай.иа писав, що Віталій Козловський показав кадри, де щосили намагається впоратися з пухнастим звіром у своїх руках.