Популярна українська співачка Тіна Кароль насмішила громадськість творчістю фанатів, які її спародіювали.

Відповідний Відеоролик зірка опублікувала на своїй сторінці в Facebook Instagram.

Як відомо, Тіна Кароль ніколи не цуралася своїх шанувальників, а лише навпаки – завжди підтримувала їх творчість. В її історіях постійно миготять забавні відеоролики-пародії або портрети від фанатів, а на головній сторінці є навіть окремий розділ з їх творчістю.

На цей раз Кароль знову потішила передплатників порцією фанатського гумору: в insta-stories співачка опублікувала відео, яке зняв один з її шанувальників, спародіювавши виконавицю. Ключовим у відео стала відома фраза Тіни: "А куди я прийшла?".

Молодий чоловік на відео наклав голос Тіни Кароль і прогулявся по залу, в якому проходять зйомки шоу "Голос Країни". Під фразу: "А куди я прийшла? Ага, стережись" хлопець підійшов до одного з суддівських крісел і загрозливо на нього вказав.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що Тіна Кароль підкорила найгарячішими вбраннями на"Голос країни". Шанувальники Тіни Кароль вирішили порівняти її найрозкішніші вбрання.

Як повідомляв портал Знай.иа, Тіна Кароль вперше заговорила про їх з Даном Баланом романі: "Покинула чат". Співачка вирішила по-своєму відповісти на коротеньке інтерв'ю.

Також Знай.иа писав, що Тіна Кароль станцювала на ліжку в одній білизні.