Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok закулісся одного з концертів, позуючи в дерев'яній мансарді з яскравим дзеркалом. Так, артистка показала, як всього за кілька секунд перетворюється на Королеву ночі, в той час як її знімав молодий хлопець, відображення якого видніється в дзеркалі.

Красуня спочатку приміряла спортивний костюм темно-синього кольору, суцільно всипаний стразами, зручні кросівки і футболку-оверсайз, розпустивши довге волосся. Після зірка зайшла за дзеркало, а вийшла вже в блискучому сценічному вбранні - срібному боді зі спідницею зі звисаючої бахроми і глибоким декольте, а також фірмовою масивною короною на голові.

@polyakova_olya

✨ как стать королевой!

♬ Buss It - Erica Banks

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

При цьому Оля ще й нібито встигла зробити макіяж з яскраво-червоною помадою на губах і укласти волосся в грайливі локони. Полякова гаряче потанцювала на камеру, демонструючи довгі стрункі ноги і пишні груди.

"✨як стати королевою!"