Відома українська співачка Надя Дорофєєва показала своїх нових підопічних на пісенному конкурсі "Голос Країни".

Відповідний Відеоролик виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Відомо, що в новому 11 сезоні шоу "Голос Країни" Надя Дорофєєва знову стала членом журі і зірковим тренером, тільки вже без свого колишнього напарника Олексія Завгороднього (Позитив). Другий випуск поспіль виконавиця вибирає кращі таланти для своєї команди, чим похвалилася в Instagram.

" я хочу довести, що я в цьому кріслі не просто новачок, а гідний суперник за кращий голос країни. Я хочу знайти людей, які реально стануть зірками і довести всім, що я голос нового покоління", - заявила Дорофєєва на опублікованому ролику.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Виконавиця також показала фанатам, хто став новими учасниками її зіркової команди. У другому випуску "голосу" до Наді Дорофєєвої приєдналися два хлопці: Олександр Лім та Ілля Рєзніков. Співачка була в захваті від голосів обранців, незважаючи на те, що інші судді не так завзято хотіли їх собі в команду.

Варто відзначити, що для нового випуску Дорофєєва вибрала стильний чорний костюм, який складався з короткого чорного топа з зав'язками і довгими рукавами, чорних брюк кльош, посипаних паєтками, і аналогічним піджаком. Образ співачка доповнила численними прикрасами.

Нагадаємо, що Дорофєєву підкараулили на" Голосі країни " і змусили попрацювати тілом.

Як повідомляв портал Знай.иа, Дантес показав красуню, яка зробила з Дорофєєвої струнку "цукерку".

Також Знай.иа писав, що чоловік Дорофєєвої Дантес видав свою небезпечну слабкість:"дав волю любові".