Скандально відома російська світська левиця, колишня дружина популярного репера Гуфа (Олексія Долматова) Айза Анохіна зробила приємно легендарній Аллі Пугачовій. Айза, якій зараз 36 років, спробувала підбадьорити Примадонну. Нагадаємо, що вже в квітні Пугачовій буде 72 роки.

Айза Анохіна, Peopletalk
Айза Анохіна, Peopletalk

Так, Айза опублікувала фрагмент інтерв'ю Алли Борисівни, де вона розповіла про свій вік і слова хейтерів про її "старість". Алла Пугачова заявила, що вона "стара, але їй начхати".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Айзи в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

" Красуня, ви не Стара, Алла Борисівна, ви шикарна і досвідчена)", - підписала свою публікацію Айза Долматова.

Алла Пугачова, instagram.com/allapugachevaandherfamily
Алла Пугачова, instagram.com/allapugachevaandherfamily

Ось, що розповіла Алла Пугачова в інтерв'ю Олегу Меньшикову: "Тут щось пішла тенденція звинувачувати мене в старості. Неначе люди самі не старітимуть. А я виросла на "Молодим скрізь у нас дорога, старикам всюди у нас повага". І ось ця от тітонька 70 років, яка виросла на таких правилах, читає такі речі: "Стара, така-розсяка". Думаю, А я тебе додам, ну порадуйся, гад. Так мені набридло, що пишуть, звинувачують: вона ж стара! Так. Я стара. І нічого з цим я вдіяти не можу. І говорити про те, що у мене душа молода, я теж не буду. Так, я старію. Вже лягаєш і думаєш: "прокинутися б". Встаєш, думаєш: "Так, треба посидіти, щоб голова не запаморочилася, а то встанеш, впадеш ще". Є свої принади, коротше кажучи. Над якими не треба насміхатися. Це само по собі смішно. І реагувати на це... та чхати я хотіла. Мені головне, щоб стенти мої не випали, щоб ніжки мої ходили. Головне - бажання жити сьогоднішньою миттю".

Раніше повідомляли, доньки Пугачової Ліза Галкіна і Крістіна Орбакайте вразили схожістю.

Як повідомляв Знай.uа, фігура доньки Пугачової Орбакайте не вразила журі "Маски": "Це співає мужик".

Знай.uа писав, Пугачова втратила близьку людину: "швидка" не врятувала.