Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу виставили спокусливий ролик, який Тіна раніше публікувала в своїх же Сторіс.

Так, артистка робила відео-селфі, позуючи на білосніжному фотофоні і примірявши лише чорне відверте боді з глибоким декольте, доповнивши образ нюдовим макіяжем, а також фірмовою зачіскою "голлівудські локони". Красуня грайливо блиснула стрункою фігурою і пишними грудьми з вдалих ракурсів, підморгуючи шанувальникам і посміхаючись на камеру. Самі ж фанати побажали численній аудиторії Тіни гарного дня.

"Доброго ранку!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нехай він почнеться з легкої млості і солодкого передчуття прекрасного дня 😌"

Фолловери не пройшли повз, але їхні думки розділилися: "А чому вже такий макіяж, ще одне побажання: будьте скромніше, іноді згадуйте що ви мама... Досить собою милуватися....😳 🤭 ", "Тр1шечки скромн1ше"," Красива жінка","чудова❤️".