Популярний російський співак, ікона для дівчаток-підлітків, Єгор Крід оскандалився у найгірших традиціях зірок. Крід обурив користувачів мережі фотографією зі зйомок шоу "Голос.Дети". Знімок він виклав у своєму Instagram-акаунті.

Про це стало відомо завдяки публікаціям Єгора Кріда і коментарям користувачів мережі Instagram.

Публікація Єгора Кріда, скріншот: Instagram
Публікація Єгора Кріда, скріншот: Instagram

Так, на одному з останніх опублікованих фото співак показав середній палець. Пізніше він видалив серію цих кадрів і розмістив фотозвіт зі зйомок телепроєкту без знімка з непристойним жестом, проте кадр розмістили у фан-акаунтах виконавця.

Публікація Єгора Кріда, скріншот: Instagram
Публікація Єгора Кріда, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях підписники пораділи за те, що артист став одним з наставників в новому сезоні телепроєкту, але багато хто також зазначив, що демонструвати середній палець на дитячому шоу не варто було. "Голос.Діти і таке. Низько, однак", "Навіщо це показувати?", "При чому тут ці жести", - відреагували фанати Єгора Кріда.

Публікація Єгора Кріда, скріншот: Instagram
Публікація Єгора Кріда, скріншот: Instagram

Пізніше Єгору Кріду все-таки нормально пояснили, що так поводитися погано і порадили видалити всі "факи". Артист видалив і перезалив фотки в публікацію.

Користувачі мережі продовжили критикувати артиста в коментарях під новою публікацією. Шанувальники виконавця навіть дорікнули йому у видаленні минулого посту.

Також відомо, що зірковими тренерами шоу "Голос.Дети" стали ще дві зірки - репер Баста і українська співачка Світлана Лобда. До слова, Лобода не приховує творчу симпатію до Єгора Кріда.

Раніше повідомляли, Лобода показала закулісся "Голосу" і познущалася над Крідом.

Як повідомляв Знай.uа, донька Заворотнюк вперше заговорила про свого коханого: "Разом в любові багато років".

Знай.uа писав, холостяк Крід зарвався перед сном до найшвидшої фанатки: "У тебе 10 хвилин".